نورنیوز ـ گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی که به گفته خودش 170 ملیت و قومیت را در خود جای داده، سرزمینهای اشغالی تحت تصرف خود را سرزمین خوشبختی نام نهاده است!
اسرائیل به عنوان یک رژیم اشغالگر همواره در تلاش بوده با استفاده از رسانههای تحت کنترل، چهرهای موجه و کارآمد از خود در دنیا به نمایش بگذارد در حالیکه بررسیهای دقیق از درون جامعه اسرائیل نشان میدهد این ادعایی گزاف و نادرست است.
مواجهه با واقعیت در ابعاد مختلف اجتماعی و اقتصادی در سرزمینهای اشغالی نشان میدهد خوشبختی وصف شده در آنجا تنها به رسانهها خلاصه میشود، چنانچه با شیوع بیماری کرونا در جهان و به تبع آن اسرائیل، مشکلات جدی در سیستم سلامت و نظام بهداشت و درمان این رژیم بیش از پیش نمایان شد.
این در حالی است که موضوع نظام سلامت از موضوعات مهمی است که همواره در کارزارهای انتخاباتی مورد توجه سیاستمداران این رژیم قرار گرفته اما پس از پایان انتخابات به فراموشی سپرده میشود.
در مقالهای که در مجله لیبرال در خصوص نظام بهداشت و سلامت در اسرائیل منتشر شده به بررسی نقاط ضعف و مشکلات بودجه بخش بهداشت و درمان توجه شده است.
بر اساس این مقاله با وجود اینکه به شکل قانونی نیمی از بودجه بهداشت و درمان از محل مالیاتهای مردم و نیم دیگر از بودجه کشور تامین میشود اما خدماتی منطبق با آن ارائه نمیشود.
این روزها به دلیل مراجعه بیشتر بیماران به بیمارستان به دلیل شیوع کرونا، این ناکارآمدی در ارائه خدمات بیش از پیش منجر به نارضایتی شهروندان اسرائیلی شده است.
علاوه بر فاصله فاحش میان هزینههای درمان و رقم تقبل شده از سوی صندوقهای خدمات درمانی، شرکتهای بیمهای و صندوقهای خدمات درمان نیز به دلیل ناتوانی در پر کردن این فاصله به مرز ورشکستگی نزدیک شدهاند.
اسرائیل با تمام تلاشی که میکند تا خود را به ویژه در حوزه درمان و ارائه خدمات اجتماعی، توسعه یافته معرفی کند این روزها با ورود کرونا به زندگی شهروندانش دچار مشکلات جدی شده تا جایی که که حتی تحلیلگران داخلی را نیز به واکنش وا داشته است.
نورنیوز