نورنیوز- گروه اقتصادی: با توجه به رویکرد دونالد ترامپ و حمایت آشکارش از طبقه ثروتمند، اکنون با شیوع ویروس کرونا طبقات ضعیف جامعه که از بسیاری مزایا مثل بیمه مناسب و حقوق مکفی محروم هستند بیش از همیشه در معرض آسیب به لحاظ سلامتی، اقتصادی و حتی حقوق شهروندی، قرار دارند.
کووید19 همان بیماریست که میتواند آمریکا را بیش از قبل به طبقات مختلف تقسیم کند.
با شیوع کشنده این ویروس، برخی کارمندان دفتری در آمریکا میتوانند با دورکاری شغل خود را حفظ کنند ولی کارگران ساعتی شغل خود را از دست می دهند.
در شبکه های اجتماعی جوانان تاسف می خورند که سالمندان هشدارهای مربوط به شیوع این ویروس را جدی نمی گیرند.
از سویی دیگر با عنوان کردن "ویروس چینی" به جای "ویروس کرونا" توسط ترامپ، گزارش جنایت علیه چینیها در آمریکا همزمان با افزایش تعداد مبتلایان به این ویروس افزایش یافته است. که منشاء این جنایات نفرت است.
همچنین به نقل از رویترز، شرکت نفت آپاچی و چندین شرکت نفت و گاز دیگر آمریکا، صدها کارگر خود را اخراج کردند. شرکت خدمات نفتی هالیبرتون آمریکا 3500 نفر از کارکنان خود را در این هفته به خاطر سقوط قیمت نفت به مرخصی فرستاده است.
و شرکت آپاچی اعلام کرد 85 نفر را در دفتر خود در میدلند از کار برکنار میکند.
این اختلافها و تبعیض طبقاتی آنجایی بیشتر روشن میشود که ، ویروس کرونا بیش از یکصد هزار مدرسه را در آمریکا به تعطیلی کشانده است. در شرایطی که مدارس تعطیل شده اند. بسیاری از دانش آموزان و خانواده هایشان به گزینههای آموزش مجازی روی آورده اند. اما درخصوص دسترسی به رایانه و ارتباط اینترنتی در آمریکا، برابری وجود ندارد.
اکنون بیم آن میرود که این واقعیتها سبب تغییر نگرش خانوادهها برای ادامه تحصیل فرزندانشان در دانشگاهها شود. و کار به جایی رسیده است که روزنامه یو اسای تودی در مقالهای نوشت: دانشگاههای کوچک پیش از این هم در آستانه نابودی قرار داشتند و حالا ویروس کرونا، موجودیت آنها را تهدید میکند.
نورنیوز