نور نیوز- گروه اقتصادی: مجتبی خیامنکویی اظهار داشت: گندم مهمترین محصولی است که در سبد غذایی شهری و روستایی کشور وجود دارد که به صورت متوسط سرانه مصرف گندم برای هر ایرانی بین 150 تا 160 کیلوگرم محاسبه شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تات ادامه داد: خوشبختانه با فعالیتهای انجام شده در طول 3 سال گذشته در اصلاح نژاد گندم به دستاوردهای خوبی رسیدهایم.
وی با اشاره به اینکه ایران به پایداری در تولید گندم دست پیدا کرد، افزود: مهمترین چالشی که در تولید گندم وجود دارد برنگشتن به زمانی است که کاهش بارندگی معضل شود و کاهش چشمگیری در این حوزه به وجود آید.
خیام نکویی با اشاره به فعالیت های محققیق در مجموعه سازمان تحقیقات ترویج به یک مسیر خود کفایی در حوزه نان رسیده ایم، عنوان کرد: اگر این روند در 5 سال آینده ادامه پیدا کند قابلیت این را داریم که مازاد تولید خود را برای صادرات استفاده کنیم.
معاون وزیر و رئیس سازمان تات بیان کرد: 7 استان کشور 50 درصد از میزان تولید را دارا هستند و بیشترین تمرکز ما در این استانهاست.
تسنیم