نورنیوز – گروه اجتماعی: روز جهانی زن، امسال در شرایطی فرامی رسد که غزه در سرزمین های اشغالی، قتلگاه زنان بسیاری است. از 7 اکتبر تا 8 مارس، بیش از 31 هزار فلسطینی بی پناه، در حملات وحشیانه اشغالگران صهیونیست قربانی شده اند، روزی 200 شهید؛ ساعتی 8 نفر؛ و هر 8 دقیقه یک فلسطینی. به این 31 هزار قربانی، 72 هزار مصدوم و مجروح، و صدها هزار آواره و بی خانمان را هم بیفزایید تا ابعاد توحش و اشغالگری برایتان روشن شود.
سهم زنان از این کشتار 5 ماهه، بیش از 9 هزار نفر است، روزی 58 زن، و هر ساعت 2 شهیده. نیمی از مصدومان و مجروحان و آوارگان را هم زنان تشکیل می دهند. 8 مارس 2024 با این حجم از تابوت زنان بی گناه و بی پناه به استقبال روز جهانی زن می رود.آیا در 47 سالی که از ابتکار ثبت 8 مارس به عنوان روز جهانی زن می گذرد، کسی سالی را سراغ دارد که روزی 58 زن غیرنظامی آماج خشونت مرگبار و وحشیانه دولتی نژادپرست قرار گرفته باشد؟ روز جهانی زن، امسال سوگواره ای در عزای زنان و مادرانی است که پیش چشم هزاران رسانه رسمی و خصوصی و مجازی، مظلومانه جان باختند اما از این شاهدان میلیونی، غیر از اظهار افسوس و ادای تاسف کاری برنیامد.
جهان هیچ گاه از خشونت و تبعیض و نابرابری علیه زنان خالی نبوده است. کارنامه بشر از این جهت، کارنامه ای لبالب از ظلم و زیاده خواهی بوده است. جهان جدید که با داعیه احیای برابری زن و مرد و نفی اَشکال گوناگون خشونت علیه زنان، به جنگ جهان سنت رفت، در این کارنامه سیاه، وضعیتی بهتر از دیگر ادوار تاریخ از خود به جای نگذاشت. اکنون غزه، پایتخت ستمگری و خشونت ورزی علیه زنانی بی گناه است که در قلب جهان مدرن، به وحشیانه ترین شکل ممکن قربانی می شوند و خونخواهانی در نهادهای مدرن نمی یابند.
کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد از نهادهای مدرنی است که انتظار می رود به خونخواهی کشتار سیستماتیک زنان بی گناه و بی پناه فلسطینی اقدام کند. این کمیسیون، نهادی وابسته به شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد است که از سال ۱۹۴۶ میلادی با هدف برابری جنسیتی و کمک به پیشرفت زنان تشکیل شدهاست. کمیسیون مقام زن، هر سال نشستی ۱۰ روزه را در مقر اصلی سازمان ملل در نیویورک برای بررسی پیشرفت در برابری جنسیتی، تعیین چالشها، وضع استانداردهای جهانی در سطح جهان برگزار میکند. این نهاد، کمیسیون، هرچند نقش تصمیمگیری با ضمانت اجرایی ندارد، اما باید آن را بالاترین مقام نظارتی در حوزه زنان در سازمان ملل بهشمار میآورد. کمیسیون، متشکل از نمایندگانی از ۴۵ کشور جهان است که بر اساس توزیع عادلانه جغرافیایی انتخاب میشوند: ۱۳ عضو از آفریقا،۱۱ عضو از آسیا؛ ۹ عضو از آمریکای لاتین و کارائیب؛ ۸ عضو از اروپای غربی و ۴ عضو از اروپای شرقی. طنز تلخ ماجرا اینجاست که اسرائیل، رژیمی که رکورد قتل عام 9000 زن فلسطینی را دارد اکنون عضو کمیسیون مقام زن در سازمان ملل است!
در روزی که وجدان جهانی، به احترام زنان، تمام قد می ایستد و هرگونه تبعیض و خشونت و نابرابری علیه زنان را محکوم می کند، کمترین و بهترین پاسداشت مقام زن این است که رژیم غاصب صهیونیستی را به دلیل اینکه روزانه 58 زن فلسطینی بی پناه را به فجیع ترین و بی رحمانه ترین شکل ممکن قتل عام می کند، از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اخراج کند. وظیفه اخلاقی و حقوقی این کمیسیون، مراقبت از امنیت و کرامت زن به عنوان "مادر زمین" است. رژیمی که طرف 5 ماه، 9 هزار زن را کشته و دست کم 30 هزار زن دیگر را مجروح نموده و صدها زن دیگر را در اندوه فقدان فرزندان و نزدیکان شان به افسردگی و اضطراب کشانده بی گمان لیاقت حضور در کمیسیونی را ندارد که وظیفه اش پاسداری از مقام زن است. روز جهانی زن، امسال ، آزمونی دشوار برای این نهاد بین المللی است تا ثابت کند چقدر در عمل به وظیفه مقدس خود برای پاسداری از زنان، این مادران زمین، صادق و سرسخت است. قلم کشیدن روی نام رژیم صهیونیستی به عنوان عضو کمیسیون مقام زن سازمان ملل، چشم انتظار جدیت و مجاهدت اعضای این کمیسیون است.
وضعیت زنان فلسطینی در نوار غزه همزمان با روز جهانی زن


همزمان با روز جهانی زن؛ آنروا اعلام کرد، روزانه 63 زن قربانی جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه میشوند.

نورنیوز